دسر و نوشیدنی


انواع دسر و نوشیدنی

در این نوشته میخواهیم در مورد انواع دسر و نوشیدنی به طور مختصر خواهیم پرداخت.

شله‌زرد: دسر شیرین و معطر تهیه شده از برنج، زعفران، شکر و گلاب.

فرنی: دسر شیرینی تهیه شده از آرد برنج، شیر، شکر و گلاب.

حلوا: دسر تهیه شده از آرد گندم، روغن، شکر و گلاب که معمولاً با زعفران و هل معطر می‌شود.

بستنی سنتی: بستنی با طعم زعفران و پسته که بسیار محبوب است.

مسقطی: نوعی ژله تهیه شده از نشاسته، شکر، گلاب و زعفران.

دسرهای بین‌المللی:

تیرامیسو: دسر ایتالیایی تهیه شده از لایه‌های بیسکویت اسپونج و کرم ماسکارپونه با طعم قهوه.

پاناکوتا: دسر ایتالیایی تهیه شده از خامه، شکر و ژلاتین که معمولاً با سس میوه سرو می‌شود.

چیزکیک: دسر تهیه شده از لایه پایه بیسکویتی و لایه کرمی پنیری که با میوه‌ها یا شکلات تزئین می‌شود.

براونی: دسر شکلاتی و نرم که به صورت برش‌های کوچک سرو می‌شود.

پودینگ: دسر کرمی تهیه شده از شیر، شکر و نشاسته با طعم‌های مختلف مانند وانیل، شکلات و میوه.

دسرهای میوه‌ای:

سالاد میوه: ترکیبی از میوه‌های تازه و رنگارنگ که معمولاً با کمی آب‌لیموی تازه مزه‌دار می‌شود.

کومپوت میوه: میوه‌های پخته شده در شربت شکر که به صورت سرد سرو می‌شوند.

میوه‌های تازه: میوه‌های تازه و خرد شده به عنوان یک دسر ساده و سالم.

انواع نوشیدنی

نوشیدنی‌های سرد:

آبمیوه طبیعی: انواع آبمیوه‌های تازه مانند آب پرتقال، آب سیب، آب هویج، آب انار و آب هندوانه.

شربت‌ها: شربت‌های مختلف مانند شربت نعنا، شربت زعفران، شربت بیدمشک و شربت لیموناد.

اسموتی‌ها: ترکیبی از میوه‌ها و سبزیجات تازه با ماست یا شیر که به صورت نوشیدنی غلیظ سرو می‌شود.

موهیتو: نوشیدنی تهیه شده از نعنا، لیمو، شکر و آب گازدار که بسیار طراوت‌بخش است.

نوشیدنی‌های گرم:

چای: انواع چای‌ها مانند چای سیاه، چای سبز، چای سفید و چای گیاهی.

قهوه: انواع قهوه‌ها مانند اسپرسو، کاپوچینو، لاته، موکا و آمریکانو.

هات چاکلت: نوشیدنی گرم و شکلاتی که معمولاً با خامه تزئین می‌شود.

دمنوش‌های گیاهی: انواع دمنوش‌ها مانند دمنوش نعناع، بابونه، زنجبیل و گل گاوزبان.

هیچ نتیجه ای یافت نشد!