دسر و نوشیدنی
انواع دسر و نوشیدنی
در این نوشته میخواهیم در مورد انواع دسر و نوشیدنی به طور مختصر خواهیم پرداخت.
شلهزرد: دسر شیرین و معطر تهیه شده از برنج، زعفران، شکر و گلاب.
فرنی: دسر شیرینی تهیه شده از آرد برنج، شیر، شکر و گلاب.
حلوا: دسر تهیه شده از آرد گندم، روغن، شکر و گلاب که معمولاً با زعفران و هل معطر میشود.
بستنی سنتی: بستنی با طعم زعفران و پسته که بسیار محبوب است.
مسقطی: نوعی ژله تهیه شده از نشاسته، شکر، گلاب و زعفران.
دسرهای بینالمللی:
تیرامیسو: دسر ایتالیایی تهیه شده از لایههای بیسکویت اسپونج و کرم ماسکارپونه با طعم قهوه.
پاناکوتا: دسر ایتالیایی تهیه شده از خامه، شکر و ژلاتین که معمولاً با سس میوه سرو میشود.
چیزکیک: دسر تهیه شده از لایه پایه بیسکویتی و لایه کرمی پنیری که با میوهها یا شکلات تزئین میشود.
براونی: دسر شکلاتی و نرم که به صورت برشهای کوچک سرو میشود.
پودینگ: دسر کرمی تهیه شده از شیر، شکر و نشاسته با طعمهای مختلف مانند وانیل، شکلات و میوه.
دسرهای میوهای:
سالاد میوه: ترکیبی از میوههای تازه و رنگارنگ که معمولاً با کمی آبلیموی تازه مزهدار میشود.
کومپوت میوه: میوههای پخته شده در شربت شکر که به صورت سرد سرو میشوند.
میوههای تازه: میوههای تازه و خرد شده به عنوان یک دسر ساده و سالم.
انواع نوشیدنی
نوشیدنیهای سرد:
آبمیوه طبیعی: انواع آبمیوههای تازه مانند آب پرتقال، آب سیب، آب هویج، آب انار و آب هندوانه.
شربتها: شربتهای مختلف مانند شربت نعنا، شربت زعفران، شربت بیدمشک و شربت لیموناد.
اسموتیها: ترکیبی از میوهها و سبزیجات تازه با ماست یا شیر که به صورت نوشیدنی غلیظ سرو میشود.
موهیتو: نوشیدنی تهیه شده از نعنا، لیمو، شکر و آب گازدار که بسیار طراوتبخش است.
نوشیدنیهای گرم:
چای: انواع چایها مانند چای سیاه، چای سبز، چای سفید و چای گیاهی.
قهوه: انواع قهوهها مانند اسپرسو، کاپوچینو، لاته، موکا و آمریکانو.
هات چاکلت: نوشیدنی گرم و شکلاتی که معمولاً با خامه تزئین میشود.
دمنوشهای گیاهی: انواع دمنوشها مانند دمنوش نعناع، بابونه، زنجبیل و گل گاوزبان.